39. Acomplia – лек за теглото

Един противоречив лек при проблеми с теглото

тегло

Това лекарство не се произвежда вече. Статията е информативна.

Защото на този ден Acomplia, чудодейното лекарство за затлъстяване, беше пуснато в продажба по рецепта. Проучване на acomplia като таблетка за отслабване продължава от години. И всички погледи бяха насочени към момента, в който чудното лекарство ще бъде пуснато.

След Fen-phen, таблетката за отслабване Acomplia беше едно от най-очакваните лекарства и много хора със затлъстяване се довериха на това лекарство, за да осигури гъвкавост от екстремни мазнини. Поради тази причина новината за одобрението на acomplia дойде като дъжд по време на суша. Това породи надеждата, че най-накрая могат да премахнат мазнините, които не само придават неудобен външен вид, но също така ги правят податливи на много сърдечни заболявания.

Acomplia е търговската марка на Rimonabant. Френският фармацевтичен бизнес Sanofi-Synthelabo може бързо да усети значителния пазар за всяко подобно лекарство. Това прави пазара на хапчета за отслабване Acomplia голям.

Хапчето за отслабване Acomplia действа по подобен начин. Той е насочен към определени рецептори в нашия мозък, което предлага усещане за удовлетворение от храненето. Именно тези рецептори се гъделичкат, когато човек консумира марихуана.

Намаляването на теглото с хапче за отслабване acomplia е невероятно. В плацебо контролирано проучване, проведено върху 6800 пациенти с акомплия (с включени диета и тренировка), средното намаление на теглото е до 6,5 kg, в сравнение с 1,6 kg чрез плацебо; приблизително 4 пъти повече от плацебо.

Rimonabant все още чака разрешение от FDA в Съединените щати. Sanofi планира да пусне Rimonabant под новото име „Zimulti“ тук. Докато американците не чуят за одобрението на FDA, те ще трябва да продължат със съдбата. И ако те са заклети фенове на това лекарство, тогава ще склонят да отидат на лекар в Обединеното кралство и да купят acomplia от местна аптека тук. Дискомфортът със сигурност ще бъде незначителен пред болката от затлъстяването.

Защото на този ден Acomplia, чудодейното лекарство за проблеми с теглото, беше пуснато за продажба по рецепта. Проучване на acomplia като хапче за отслабване продължава години наред. След Fen-phen таблетката за диетичен план Acomplia беше най-очакваното лекарство и много хора със затлъстяване се довериха на това лекарство, което им даде свобода от екстремни мазнини. Това прави пазара за Acomplia диетичен план таблет огромен. Хапчето за отслабване Acomplia работи по подобен начин.

Наднорменото тегло може да ви постави в много неудобни ситуации и по това време в разочарование или депресия човек избира диета, за да загуби излишния килограм тегло. Но те не са информирани за реалността, че това може да им помогне да изгорят калориите си, но в същото време мускулите на тялото също изчезват. Нещо повече, диетата е опасна и води до множество коварни заболявания.

Има ли надежден алтернативен начин да свалите излишните килограми от тялото си без никакви здравословни проблеми? И отговорът е ДА. Благодарение на медицинската наука, която ни предложи Acomplia.

Едно такова средство за потискане на глада е Acomplia. Предимствата, свързани с Acomplia диетични таблетки, го отличават от другите и се казва, че имат по-ниски странични ефекти от други диетични таблетки, налични на пазара.

Acomplia не само действа като лекарство за отслабване, но също така спира желанието ни за пушене на цигари. Acomplia е първият от нов клас лекарства, които блокират канабиноидния рецептор 1 (CB1).

Изследователите казват, че тази система от рецептори се прекъсва от тютюна и хроничното прекаляване. Лекарството възстановява баланса в системата, като минимизира зависимостта от тютюн и намалява глада. Като се има предвид, че много пушачи също са с наднормено тегло, Acomplia може да поеме двойна отговорност.


Начинът на действие на Acomplia е насочен към точно същия биологичен „превключвател“ в мозъка, който кара хората да гладуват, когато пушат канабис. Лекарството се свързва и възпрепятства така наречения канабиноиден рецепторен протеин, открит на повърхността на мозъчните клетки. Пациенти с наднормено тегло, лекувани в продължение на една година с най-високата доза от 20 mg дневно, са отслабнали средно с 19 паунда и са загубили 3,5 инча от средната част на тялото, показват учените, докато 39 процента са загубили повече от една десета от телесното си тегло.

Едно такова средство за потискане на апетита е Acomplia. Предимствата, свързани с хапчетата за отслабване Acomplia, го правят различен от другите и се казва, че има по-ниски странични ефекти от другите таблетки за отслабване, предлагани на пазара.

Тъй като много пушачи също са с наднормено тегло, Acomplia може да се окаже, че върши двойно задължение.

Някои неща в живота ви не трябва да се променят, но излишните килограми не са едно от тях. Човешката тенденция е да има все по-голям брой от всичко. Прекомерната консумация на храна е сред тях. Това е тенденция, която може да осигури начин за повече мазнини от нуждите на вашето тяло, този метод ви прави затлъстели.

Науката днес е напреднала толкова много, че е отстъпила място на няколко метода за справяне със затлъстяването. Важните начини за справяне със затлъстяването са тренировки, контролирана диета, хирургия, таблетки за премахване на затлъстяването и липосукция.

Така че, най-добрият начин да напреднете е комбинация от диетични таблетки, тренировки и регулирана диетична програма. Хапчетата за отслабване осигуряват краткосрочно решение за премахване на затлъстяването. И ако се използва в комбинация с тренировка и контролирана диета, човек може да бъде спокоен, че ще намали теглото си за нула време и ще бъде поддържано дълго време.

Сред многобройните леснодостъпни хапчета за отслабване Acomplia е в новините днес. Acomplia (Rimonabant) и е създадена от Sanofi-Aventis. Той е одобрен за продажба в Обединеното кралство и ЕС и чака одобрение от FDA за продажба в САЩ. Трудно е да получите Acomplia от местната аптека или онлайн аптека, тъй като се представя просто. Но има определени онлайн аптеки, които продават Acomplia. Би било възнаграждаващо да разгледате и отидете на Acomplia от онлайн аптеките, вместо да тичате из аптеките във вашия район в мисията за отслабване.

Ето как работи Acomplia – има рецептор, наречен CB1, който се активира от ендогенни канабиноиди и Acomplia помага за възпрепятстване на ендогенните канабиноиди. Той пуска химикали като анадамид, който увеличава апетита. Но тъй като Acomplia (Rimonabant) блокира ендогенните канабиноиди, гладът в крайна сметка намалява.

Както споменахме по-рано, Acomplia (Rimonabant) е лекарство за краткотрайна загуба на тегло, така че е жизненоважно човек да не го приема дълго време. Ако мислите да го приемате, трябва да потърсите съвет от лекар, преди да го приемете. Има поговорка, която гласи този метод „Погледни, преди да скочиш“ и се използва и в случай на прием на Acomplia.

Сред различните налични хапчета за отслабване Acomplia е в новините тези дни. Трудно е да получите Acomplia от местната аптека или онлайн аптека, тъй като току-що е представено. Би било полезно да отидете и да търсите Acomplia от онлайн аптеките, вместо да тичате из аптеките във вашия регион в мисията за отслабване.

Както беше посочено по-рано, Acomplia (римонабант) е лекарство за краткотрайна загуба на тегло, така че е важно човек да не го приема дълго време. Има заявление, че този метод е „Погледни, преди да скочиш“ и се използва и в случай на прием на Acomplia.

Когато Acomplia, чудотворното лекарство за отслабване, се появи на пазара, то ще има огромна цел за изпълнение – мисията да лекува проблеми с теглото при 200-милионно население по целия свят. Целта на Acomplia е истинска херкулесова задача. Не само поради големия брой индивиди, които се нуждаят от лечение, но и тъй като повечето от тези хора смятат акомплията за последна надежда.

По този начин Acomplia има вярата на много хора, за да ги освободи от наднорменото тегло. Отслабването за много хора не е просто задача да станат по-красиви или по-добре изглеждащи; това е начин да се премахнат различните заболявания, които са ги поразили поради затлъстяването. Диабет, сърдечно-съдови заболявания, хипертония са някои от най-типичните състояния, които възникват след наднорменото тегло.

Acomplia е добре подготвена за тази мисия, т.е. за справяне с наднорменото тегло. Това лекарство действа, като блокира център на удоволствието в мозъка (известен като канабиноид тип I или CB1).

Нашата култура вярва в насилственото хранене. Дори и да не гладувате, със сигурност ще консумирате нещо по време на хранене. Много хора изпитват чувство на вина, когато избягват хранене. Но това, което трябва да се разбере, е, че след 40 вече не е необходима храна за насърчаване на развитието, а само за поддържане на себе си. С глад за овлажняване на acomplia, човек просто ще консумира достатъчно и ще избегне преяждането, т.е. половината от мисията срещу проблемите с теглото е изпълнена.

Таблетката Acomplia диета не само намалява глада, но също така има благоприятно въздействие върху желанието за пушене (въпреки че научните опити за действителния потенциал на лекарствата в тази област все още не са проверени). Това лекарство повишава нивата на холестерола и кръвната захар.

Клиенти, които са били подложени на тестове през целия период на изследване, съобщават за загуба на тегло със средно 19 паунда и размер на талията, намален с 3 инча след прием на лекарството в продължение на 2 години. Резултатите са невероятни, ако се сравнят с клиенти, които са приемали плацебо. Последните успяха да свалят само 5 килограма и 1,5 инча от талията си.

Acomplia със сигурност не е първото лекарство за борба с проблема със затлъстяването. Много лекарства като Fen-phen, което е комбинация от Fenfluramine и Phentermine, също предизвикаха голям интерес сред потребителите; обаче трябваше да бъде изтеглен от пазара след съобщения за проблеми със сърдечната клапа. По същия начин Meridia и Orlistat се провалиха, тъй като техните сериозни странични ефекти.

Acomplia също не е без странични ефекти. Но отрицателните ефекти са по-леки. Гадене, промени в настроението с признаци на депресия, стрес и безпокойство и замаяност са някои от типичните неблагоприятни ефекти, с които се сблъскват потребителите. Тъй като acomplia е лекарство с рецепта, пациентът трябва да бъде препоръчан от сертифициран лекар за употреба на лекарството.

Когато Acomplia, чудесното лекарство за отслабване, се появи на пазара, то ще има огромна мисия за изпълнение – целта да излекува затлъстяването сред 200-милионно население по света. По този начин Acomplia има вярата на много хора, за да ги освободи от наднорменото тегло. Acomplia е добре оборудван за тази мисия, т.е. за справяне с наднорменото тегло. Acomplia със сигурност не е първото лекарство за борба с проблема със затлъстяването. Като се има предвид, че acomplia е лекарство с рецепта, на клиента трябва да бъде препоръчана употребата на лекарството от квалифициран лекар.

One thought on “39. Acomplia – лек за теглото

  1. Pingback: 42. Причини за необяснимо наддаване на тегло | Hempven CBD Bulgaria

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *